PERSONVERNPOLICY

PERSONVERN OG SIKKERHET

Nettstedet www.dabanmadeleine.com («Daban Madeleine») er opptatt av personvernet ditt og bestreber seg alltid på å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vårt mål er å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Denne policyen vil blant annet hjelpe deg til å forstå hva slags personopplysninger som Daban Madeleine samler inn, og hvordan disse brukes.

Ved å godta denne personvernpolicyen på Nettstedet («Daban Madeleine») i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du i behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Daban & Madeleine AS, («Daban Madeleine»), org.nr 919 277 394, Betzy Kjelsbergs vei 131C, 3024 Drammen, Norge. E-post: customerservice@dabanmadeleine.com, er behandlingsansvarlig(e) for behandlingen av dine personopplysninger.

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER SAMLER VI INN?

Vi samler inn informasjon som du gir oss om deg selv, eller som vi har samlet inn på nettsiden vår for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Dette er opplysninger om ditt kundeforhold med oss i forbindelse med dine kjøp og eventuelt din kontakt med vår kundeservice. Informasjonen er frivillig å gi fra seg, men vil være nødvendig for å kunne bestille fra nettsiden. Det er derfor er en forutsetning at du avgir slik informasjon dersom du vil handle hos www.dabanmadeleine.com

KONTAKT MED KUNDESERVICE

Ved å kontakte kundeservice samler vi inn følgende informasjon: Ditt navn, E-post, Telefonnummer, Ordrenummer.

DIN KONTO

Ved å registrere «Din konto» på vårt nettsted samler vi følgende informasjon: Ditt navn, Adresse, Telefonnummer, E-post.

BETALING

Vi benytter oss av Klarna sin betalingsløsning. Kredittkortnumre oppbevares derfor ikke hos oss, men hos vår betalingspartner Klarna. Informasjonen vi samler inn og oppbevarer er: Ditt navn, adresse, e-postadresse og mobilnummer. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne levere varer til deg, eller for å ta kontakt med deg om forhold i forbindelse med din bestilling.

Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgift håndtering og eventuell garanti- og returhåndtering. Vi vil ikke offentliggjøre dine detaljer til noen tredjepartsselskaper bortsett fra til selskaper som er involvert i betalingen og oppfyllelsen av din bestilling. Vi kan videregive dine opplysninger til enhver relevant regulator når det er en lovlig forpliktelse til å gjøre det.

HVA GJØR VI FOR Å SIKRE DINE OPPLYSNINGER?

Nettstedet er sikret med SSL-sertifikat. SSL er Secure Sockets Layer. Det betyr at dataene som sendes mellom deg (besøkende/kunde) og vår nettbutikk er sikret. Våre sertifikater har A+ gradering. Som kunde må du sjekke at SLL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren.Andre sikkerhetstiltak vi benytter oss av er brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte mot og hindre uautorisert tilgang til nettverket. Våre lokaler hvor opplysninger oppbevares er sikret og har begrenset tilgang.

TILGANG TIL PERSONOPPLYSNINGENE DINE

I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning har du rett til å motta informasjon kostnadsfritt om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss, uansett hvordan disse er samlet inn. Du har selv tilgang til det vesentlige av personopplysninger som behandles om deg ved å opprette «Din konto» på nettsiden, her får du tilgang til å oppdatere/korrigere dine opplysninger. Informasjon som ikke er tilgjengelig på "Din konto" kan du få tilgang til ved å kontakte kundeservice.

HVOR LENGE OPPBEVARES MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Hvis du har gitt ditt samtykke til å være en/et registrert kunde/medlem hos Daban Madeleine, vil dine opplysningene bli oppbevart inntil du melder deg av/gir oss beskjed om annet. Du kan melde deg av fra å være kunde. Hvis du ikke registrerer deg som kunde/medlem, kommer personopplysningene dine kun til å bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å etterleve lovgivningen eller for at tredjepart skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg, for eksempel å oppfylle leverings- eller garantiforpliktelser. Dine personopplysningene vil aldri bli oppbevart lengre enn det som er tillatt for å etterleve gjeldende personopplysningslovgivning.

OPPDATERING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi ønsker å sikre oss at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Ta kontakt med vår kundeservice hvis noen av opplysningene endres, for eksempel e-postadresse, navn eller betalingsinformasjon, eller hvis du ønsker å endre brukerkontoen din. Du har alltid rett til å anmode om at personopplysningene dine korrigeres, blokkeres eller slettes. Har du opprettet «Din konto» kan du selv logge inn og endre enkelte av dine opplysninger.

LENKER

Nettstedet kan inneholder lenker til andre nettsteder. Denne personvernpolicyen gjelder kun Nettstedet. Hvis du lenkes til et annet nettsted, må du lese personvernpolicyen som gjelder for det nettstedet. Legg merke til at Daban Madeleine ikke er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine av eller på andre nettsteder.

BRUK AV COOKIES

Vår nettbutikk inneholder cookies. Det er en tekstfil som lagres på din datamaskin. Det finnes to hovedtyper informasjonskapsler: 1) en permanent informasjonskapsel lagres på besøkerens datamaskin under en bestemt tid. 2) en midlertidig informasjonskapsel lagres midlertidig i datamaskinens minne under tiden den besøkende er inne på en nettside. Midlertidige informasjonskapsler forsvinner når nettleseren lukkes.

Du kan se deg rundt i nettbutikken uten cookies, men du kan ikke handle. Vi bruker cookies for å håndtere innholdet i din handlekurv. Vi lagrer også informasjon om du har valgt å se kategorisidene med eller uten bilder.

Dersom din webleser eller brannmur er innstilt til å hindre lagring av cookies kan nettsiden slutte å fungere eller du kan få problemer med å gjennomføre et salg.

HVORDAN FJERNE COOKIES?

Cookies kan blokkeres via innstillingsmenyen i din nettleser dersom du ikke ønsker at cookies skal lagres på din enhet. Det er også ganske enkelt å slette cookies som du tidligere har akseptert. I de vanligste nettleserne for PC kan du bruke hurtigtast CTRL + SHIFT + DEL for å komme direkte til den rette menyen.

Dersom dette ikke fungerer eller om du bruker en Mac, klikk på linken for den nettleseren som du bruker:

ENDRINGER I PERSONVERNPOLICYEN

Daban Madeleine forholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne Personvernpolicyen i den grad det trengs for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernpolicyen skal publiseres på Nettstedet.