FRAKTBETINGELSER

 

FORSENDELSER I NORGE

Mindre pakker sendes normalt som brevpakke og leveres i postkasse.

Dersom brevpakken av ulike grunner ikke kan leveres i postkassen leveres den til ditt nærmeste postkontor og du vil motta henteseddel i postkassen.

Vi sender til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Forventet leveringstid er 1-5 virkedager (mandag-fredag) avhengig av strekningen.

Daban & Madeleine AS er et norsk selskap med lager i Norge. Du vil derfor ikke få toll på varer bestilt til norsk adresse.

FORSENDELSER INTERNASJONALT 

Leveringssted

Til mottakers hjemmeadresse/dør/postkasse eller til postkontor/utleveringssted. Dette avhenger av mottakerlandets regler og pakkens størrelse.

Forventet leveringstid til Europa

Tidligst 3 - 7 virkedager (mandag-fredag, noen land mandag-lørdag) *.

Forventet leveringstid utenfor Europa

Tidligst 5 - 9 virkedager (mandag-fredag, noen land mandag-lørdag) *.

* Forventet leveringstid regnes fra varen forlater Norge til varen utleveres/ankommer hentekontor i adresselandet.

Leveringstiden er avhengig av avstand og postgangen i det enkelte land. Angitt forventet leveringstid kan ikke garanteres

GENERELLE LEVERINGSVILKÅR

Alle brev/pakker som er forsøkt utlevert, eller som skal sendes direkte til postkontor har en hentefrist på minimum 14 dager.

Daban & Madeleine AS er ikke ansvarlig for utlevering av melding om ankommet pakke. Det er derfor ditt ansvar som kunde å følge med på status for din forsendelse.

UAVHENTEDE BREV/PAKKER

Dersom du ikke er hjemme på avtalt leveringstidspunkt, ikke henter varene eller nekter å motta dem, vil varene bli returnert tilbake til oss for din regning. Dette vil ikke bli godkjent  som retur hvor angrerett/reklamasjon eller garanti benyttes. 

Har du spørsmål angående frakt og leveringsmåter ta kontakt med oss på epost: customerservice@dabanmadeleine.com eller benytt deg av vårt kontaktskjema.